HTML

Keresés

Custom Search

Készítsd magad!

Ha ajándék ötletet keresel Ha szeretnél gyerekekkel közösen készítenél valamit Ha egyedi tárgyakat szeretnél Akkor jó helyen jársz :) Itt gyűjtöm az elkészített ajándékaimat, dekorációimat és ötleteimet Válogass kedvedre!

Friss topikok

2011.04.25. 15:30 Lexi*

Húsvéti készülődés

Címkék: játék gyerek húsvét tojás matrica készítés díszítés készítsd magad tojástartó

Húsvét előtti hétre ideutaztott a nővérem a családjával, és a nagymamám. Szép sokan lettünk. Együtt voltunk: a nagymamám, anyukám, apukám, a nővérem, a férje, a 2,5 éves kislánya, a férjem, a 4,5 hónapos kisfiam és én. Most nem dolgoztam, mivel otthon vagyok a fiammal, így végre az egész hetet együtt tölthettük. Voltunk állatkertben, lovagolni, játszótéren, elmentünk étterembe, sokat sétáltunk és persze készülődtünk az ünnepre. Sütöttünk, főztünk és díszítettük a lakást.

A nővérem kislánya, Anna sok mindenre kapahtó volt :) Készítettünk pl. tojástartókat. Volt itthon sok színes papír. Nem karton, de vastag papír. Abból készítettük az alapokat. Úgy döntöttünk két féle lesz. Az egyiket tojás formával a másikat tulipán formával készítettük. A kivágott alapokat ezután együtt kidekoráltuk. Használtunk matricát, formanyomót, zsírkrétát. A filctoll, színes papír, szílvéta és a ragasztó elő se került, Annánál a matrica és a mintanyomó mindent vitt :D A dekorálás után már csak az összeállítás maradt. A legegyszerűbb módszert választottuk, két vágás a tartó két végére és egymásba csúsztattuk őket. A méretezésnél az volt a fontos, hogy a tartó egy picit kisebb legyen, mint a tojás, így tartja meg szépen.

A legjobb, hogy Annát lefoglaltam jó két órára, aminek mindenki örült :) Persze a végén már mindenki be akart szállni a tojástartó készítésbe, még szerencse, hogy sok alapot készítettem és jutott mindnekinek.

Az elkészült művek közül néhány:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://keszitsdmagad.blog.hu/api/trackback/id/tr472854179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása