HTML

Keresés

Custom Search

Készítsd magad!

Ha ajándék ötletet keresel Ha szeretnél gyerekekkel közösen készítenél valamit Ha egyedi tárgyakat szeretnél Akkor jó helyen jársz :) Itt gyűjtöm az elkészített ajándékaimat, dekorációimat és ötleteimet Válogass kedvedre!

Friss topikok

2011.06.11. 17:55 Lexi*

Vagány baba szandi

Címkék: baba cipő szandál

Végre elkészült. Kicsit sokáig tartott, mert közbejött egy kis családi betegség, de itt van. Egy igazán vagány kis baba szandi.

Sokáig gondolkoztam azon, hogy vajon minek kell egy ilyen csöppségnek cipő. És rájöttem, hogy nem is kell. De annyira kis cukik ezek a cipőcskék, hogy gondoltam mégse maradhatunk ki ebből a mókából, varrok egyet.

A gondos méretvétel és tervezés ellenére (vagy annak köszönhetően - olyan picinek tűnik ez így, hozzáadok 2 mm-ert a biztonság kedvéért :) ) kicsit nagyra sikerült, de sebaj jó lesz később. Addig meg még varrok egy másikat is, már vannak új ötleteim.

Egy alig használt és selejtezésre ítélt farmer ingből készült, így még a boltba se kellett elmenni alapanyagért (ez a legnagyobb ellenségem :) ). Sőt még maradt is elég sok, abból is készül majd valami szép.

És íme a szandi:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://keszitsdmagad.blog.hu/api/trackback/id/tr702975743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása